http://www.hcdenbosch.nl/HC hdmGeen ‘happy end’ in Sporthallen Zuid

Zondag speelden de Haagse dames van hdm een competitie wedstrijd in de zaal tegen Den Bosch. Het ging lange tijd mooi gelijk op voor beide teams. Verdedigend zitten beide teams goed in elkaar en de voorhoede van Den Bosch is altijd gevaarlijk, maar het was pas aan het einde van de eerst helft toen Maartje Krekelaar doorbraken en voor Den Bosch wist te scoren.

Strafcorner

Vlak na de eerst helft wist Pien van Nes een strafcorner te benutten en zo ging het weer gelijk op. Het spel zou worden bepaald door nog twee strafcorners. Eerst was het Noor Omrani die voorbij de keeper van het Haagse team ging, maar ook Mascha Sterk bleek een goede push te hebben en maakte er 2-2 van. Daarmee was de wedstrijd nog niet gedaan. Vlak voor het eindsignaal schoot Margot van Hecking Colenbrander van hdm de bal via de bovenbalk van het doel achter de lijn. Feest bij hdm, maar de scheidsrechter die er bovenop stond dacht daar heel anders over. Doelpunt werd niet gegeven en er was dus geen winnaar.

Beide teams gingen teleurgesteld de zaal uit, maar vooral het Haagse team baalde enorm.