HC hdmclublogo oranje roodKlus geklaard in Amsterdam

Sporthal Zuid in Amsterdam is vandaag het podium voor een nieuwe ronde hoofdklasse zaalhockey. Zowel de dames als de heren van hdm komen in actie in een dubbele wedstrijd. In poule A nemen de mannen het op tegen Venlo H1 en daarna is Oranje-Rood H1 de opponent.

Stevig onder druk

Deze laatste wedstrijd zag er op papier lastiger uit dan de eerdere wedstrijd tegen Venlo voor het Haagse team. Maar binnen een paar minuten was het Ruben Versteeg die de score opende voor het Haagse team. Debutant in de zaal voor Heren 1, Valentijn Oosterbeek maakte daar 2-0 van. Een rake strafcorner van Kieran Dartée zette het team uit Eindhoven stevig onder druk. Maar zeker in de zaal kan er van alles gebeuren. Snel achter elkaar wist Oranje Rood te scoren.

De deur dicht

3-2 gaf toch weer een opening voor de Brabanders. Maar hdm was fit en gretig terwijl Oranje Rood een vermoeide indruk maakte. Met twee treffers door Chris Taberima en opnieuw een strafcorner voor Dartée werd de deur dicht gegooid. Jim van de Venne van OR mocht tot slot nog een strafcorner scoren maar de pot werd duidelijk door Den Haag in de wacht gesleept.