hdm H2 – hdm H3 op 29 januari 2017

Zondag om kwart over 3 was er behoorlijk wat publiek in het TU Delft Sportcentrum. Het was een echt hdm onderonsje bij de play-offs om het districtskampioenschap. Ik had toch wel hoge verwachtingen van deze wedstrijd. Beide vol gas, om maar niet voor elkaar onder te doen. Maar het viel allemaal een beetje tegen. Een paar hele leuke acties over en weer, maar niet het vuurwerk wat ik in gedachten had. Het zag er allemaal ook niet erg officieel uit, het hdm-uit-tenue was samengesteld uit alle losse rode shirts die nog ergens onderin de kast waren gevonden. Als het maar een soort van rood is, was het idee. Het leek daardoor meer een vriendschappelijk oefenpartijtje.

Er werd ook op kleine dingen gefloten, terwijl beide teams liever wilde spelen, daar was dan ook wat rumoer over. Op papier was H3 duidelijk de meerdere en dat was aan de uiteindelijke uitslag ook af te lezen. Het werd 3-6 in een niet al te spannende wedstrijd.

De eerdere wedstrijd: Klein Zwitserland H2 – hdm H2 werd gelijkspel 3-3.

De wedstrijd: hdm H3 – Klein Zwitserland H2 werd [7-2]

Door deze uitslag strijden zowel H2 als H3 op zondag 5 februari om het Nederlands Kampioenschap Reserveteams. Dat is dan weer super!