Een competitie wedstrijd is iets anders dan de Goldcup zoals we deze avond konden zien. De Haagse mannen waren niet met het sterkste team naar Delft afgereisd. Dat gaf meteen de kans voor twee jonge spelers uit de A1 en ook de keeper Tom Reurink mocht vandaag de hele wedstrijd het doel verdedigen, wat hij trouwens prima deed.

De eerste helft van de wedstrijd was vooral een functioneel spel voor hdm tegen een aanvallende thuisploeg. Dit leverde Ring Pass een serie strafcorners op, echter zonder punten. Het team van Erik van Driel maakte er zonder stress aan de andere zijde 2.

In het derde kwart werd het spel vooral gespeeld op de helft van hdm. RingPass toonde na de rust een fel en aanvallend spel, terwijl hdm nog verder terugschakelde en met half gas de tegenstander in het gareel hield. Toch was daar toch het moment dat de Delftenaren een punt op het bord wisten te zetten.

Maar zonder in paniek te raken wisten de gasten vlak voor het einde van de wedstrijd de eindstand op 1-3 te brengen. Hierdoor is hdm door naar de volgende ronde.

Door avondwedstrijd met weinig licht, hebben deze foto’s meer korrel dan normaal.