In de tweede wedstrijd vandaag op de Roggewoning namen de dames van HGC het op tegen SCHC. Het werd steeds kouder en de thuisploeg had duidelijk startproblemen. Terwijl de SCHC machine meteen vol gas er tegenaan ging. Binnen een minuut was het Laurien Leurink die de gasten al op voorsprong zette.

Dure punten

De snelheid en gretigheid van de Stichtsche zorgde voor zoveel verwarring bij de gazellen dat de machine niet ging draaien. Met de rust was de schade al opgelopen tot 0-4. Daar zette Pien Dicke na rust nog een puntje bij en de nederlaag was koud en bitter. Het waren vandaag dure punten die werden misgelopen door het team van Robbert-Jan de Vos. Door het verlies zakte de dames naar een 7e plaats.