HC hdm

Clinic door D1 en H1 bij hdm

Als een traditie is er na het afsluiten van de competitie een speciale clinic voor de jongste teams van hdm. Alle kinderen tot en met de E-lijn mogen meedoen. Hoe gaaf is dat, een clinic door de topspelers van je eigen club. Er stonden maar liefst 180 kinderen op veld 1, vrolijk zwaaiend voor de groepsfoto. Daarna werden de kinderen verdeeld over verschillende groepen steeds onder leiding van een speler uit D1 of H1.

Wat een plezier

De kinderen werden aan het werk gezet in een soort van zes-kamp. Bij iedere post kregen ze weer iets anders te doen. Behendigheid, competitie en handige tricks. Dus alles was weer aanwezig om van deze dag een leerzame en gezellige mini-clinic te maken. Het plezier straalde er van de beelden af op Sportcomplex Groenendaal in Den Haag.

Download hier de grote overzichtsfoto.

KLIK HIER OM FOTO'S TE BESTELLEN

 

 

FOTO'S BESTELLEN? KLIK HIER