2017-01-15 hdm JB1 – Cartouche JB1

Het was op zijn zachtst gezegd, een maffe wedstrijd. Al bij de eerste dreiging van hdm op het doel van Cartouche werd er door één van de mannen in het groen een harde overtreding gemaakt door te schoppen. Hiervoor gaf de scheidsrechter direct rood en dus een definitieve verwijdering. Dat gaf even wat tumult omdat de scheidsrechter eiste dat de speler niet alleen het veld afging, maar ook uit de sportzaal zou vertrekken.

Daarna volgde natuurlijk een hele andere krachtenverhouding en vooral een ongemakkelijke sfeer. Het ‘mopperen’ van een andere Cartouche speler tegen de scheidsrechter leverde hem nog een gele kaart op en ook een hdm speler liep letterlijk tegen geel aan. Aan beide zijden viel ook nog een strafbal, dus het was niet echt een doorsnee wedstrijd.  Ruststand was 4-0 en de definitieve uitslag werd 8-0.