Moeizame start Ring pass, toch drie punten

Op Sportpark Hof van Delft stonden in de promotieklasse de dames van Ring Pass en HIC op het veld. Op dit moment een spannende poule omdat er nog veel mogelijk is. Zeker voor de thuisploeg.
Je zou verwachten dat het Delftse team vanaf het eerste moment volle kracht vooruit zou spelen. Maar de energie in het spel kwam toch echt van HIC. Ze kwamen regelmatig in de cirkel van Ring Pass maar niet tot scoren. Ook de thuisploeg kreeg kansen maar bleven onbenut. Het duurde tot het derde kwart toen HIC door Lotte de Koning op voorsprong werd gebracht. De gelijkmaker die na vijftien minuten werd gescoord werd afgekeurd.

Maar vanaf dat moment ging de Delftse knop om en kwam de vechtlust in het team van Sjoerd Woelders tot ontwikkeling. Het vierde kwart kwam op conto van Ring Pass die uit een strafcorner de gelijkmaker wist te bemachtigen. Maaike de Vries was trefzeker. Twee minuten later knalde Lise Bom de bal op prachtige wijze voorbij Sophie van Melis, de keeper van HIC.
Het had even een aanloop nodig, maar Ring Pass staat nu op een mooie derde plek in de competitie wat recht geeft op nacompetitie! Hou vast zou ik zeggen.

Waarschuwing: het kopiëren en gebruiken van foto’s met watermerk is verboden.
Illegaal gebruik kan resulteren in boetes wegens auteursrechtenschending.