Met niet zo’n beste score over de laatste wedstrijden keken de dames van hdm D1 tegen een lastige wedstrijd aan. Maar er werd een prachtige prestatie neergezet met een 2-0 uitslag. Media zouden spreken van een stunt, maar er was bezieling in het team. Deze klus moest geklaard worden en dat lukte.

Deze overwinning werd prachtig geopend door Fay van der Elst. Het tweede doelpunt kwam pas aan het einde van de wedstrijd toen Nina van der Marel met een geweldige backhand de keeper van Laren het nakijken gaf. Mila Muyselaar kwam nog prachtig voor het doel, maar werd gestopt door de arbitrage fluit.

Tussen het eerste en laatste doelpunt keepte Julia Remmerswaal geweldig, dat was ook nodig want Laren was fanatiek en wist er een groot aantal strafcorners uit te slepen die er schitterend werden uitgehouden. Prachtige wedstrijd en een verdiende overwinning voor hdm D1!