Rotterdam MB1 – hdm MB1

Hdm MB1 speelde vandaag in “Sporthal de Oostmeer” in de gemeente Berkel en Rodenrijs, twee partijen. Eerst tegen Rotterdam MB1 en later op de middag tegen Ring Pass MB1. Van de eerste wedstrijd staan hier de foto’s. Het was een spannende wedstrijd waarbij Rotterdam al snel met twee punten op voorsprong kwam. Maar daar raakte de dames van hdm niet door van slag. Sterker nog, het ging er steeds beter door spelen. Bij rust was de stand 2-2 en dus was alles weer mogelijk.
Na de rust werden er over en weer fouten werden gemaakt, maar zag je ook bijzonder fraaie acties. Ongeveer 9 minuten voor tijd werd het 3-4 voor hdm. Het zou nog een spannend slot worden omdat hdm bij een strafcorner, vlak voor het eindsignaal, ook nog een strafbal tegen kreeg. Daar was wat onbegrip over, maar daarmee kwam er een belangrijke rol voor Cecile van Eijck. Zij wist deze bal prachtig uit het doel te houden en was deze wedstrijd gewonnen. De wedstrijd tegen Ring Pass MB1 werd ook gewonnen: met 3-2. Top dames!!