hdm JB1 – Victoria JB1

Één van de zeven hdm teams die deze dag aan de bak mocht voor de play-offs. Voor jongens B werd om 12.45 uur het startsignaal gegeven in Topsporthal 1, Rotterdam. Het liep vanaf het begin niet helemaal lekker bij hdm, uit een strafcorner werd de voorsprong van Victoria ingezet. Met een punt voor hdm kwamen ze weer gelijk. Bij het doelpunt van Victoria kwam wat discussie, maar de scheidsrechter besliste, toch 2-1. Maar ook nu weer wist hdm gelijk te komen. Zo wisselde de score elkaar af. De keeper van hdm wist nog op een geweldige manier een strafbal uit het doel te houden, maar men kon niet meer voorkomen dat het 2-4 werd. Ook in de laatste minuten kon het tij niet meer worden gekeerd, vlak voor het eindsignaal stond het 2-5. De strafcorner voor hdm leverde nog wel een punt op, maar het was helaas niet genoeg.

De andere partij die dag: Rotterdam JB1 – hdm JB1 eindigde in een gelijkspel 5-5.